Finn rutetider og kjøp billett

  • DD dot MM dot YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gjendebåtene er klare for avgang

Billettsalget er i gang, og nå kaster vi endelig loss for sesongen 2021.

Rutetider 2021

Lyst til å planlegge årets høydepunkt i fjellet? Gjendebåtene kjører fra og med 12. juni til og med 9. oktober 2021. Vi har daglige avganger fra 12. juni til 19. september. I uke 38 og 39 har vi ikke avganger daglig, men vi kjører mange av dagene. Søk opp i kalender for å finne din avgang. Vi har igjen daglige avganger 2. – 9. oktober. Velkommen.

Økt kapasitet

Ferielandet vårt har begynt å åpne opp igjen, og vi har fått lov til å øke kapasiteten i forhold til sommeren 2020. Dette betyr at enda flere kan få gleden av å bli med på verdens vakreste fjellvatnreise. Vi følger alt av smittevernregler, og oppfordrer deg også om å ta med munnbind når du reiser med Gjendebåtene.

Skipper’n ønsker velkommen – uten ventetid

Reise med Gjendebåtene sesongen 2021? Husk utskrift eller skjermdump av båtbilletten, slik at vi får billettkoden på hvit bakgrunn.

Rabatt på returbillett

Booker du retur-billett samme dag som din utreise med Gjendebåten får du rabatt på sluttsummen: Book først alle billetter til fullpris, rabatten vil automatisk trekkes fra når du kommer til handlekurven/kassen for betaling.

Billettpriser:
Gjendesheim - Memurubu tur-retur samme dag: 190,-
Alle andre tur-retur-varianter med avgang på samme dag: 260,-

Gjendebåten i flott vær ved Besseggen i bakgrunnen