Nyhetsarkiv


Sommerens vakreste eventyr

Velkommen til sesongstart på Gjende 10. juni -17. Gå inn på rutetider og finn din avgang.

I sommer kan vi tilby to nye tilbud. Helt ny båt og bookingsystem.

  • Den nye båten begynner å ta form, og vil bli sjøsatt på Gjende i løpet av mai.
  • Bookingsystemet vil i løpet av januar bli ferdig programmert. Vi kommer med mer informasjon når alt er klart, og du kan du inn å kjøpe din billett på vår hjemmeside.

Velkommen til sommerens vakreste eventyr!


Høstferie på Gjende

I høstferien kjører vi hver dag  fra den 30. september til den 8. oktober. Fra Gjendesheim-Memurubu kl. 09:30 og i retur fra Memurubu-Gjendesheim kl. 09:50!


Ekstraturer

På dager med mye folk, setter vi opp ekstraturer etter behov. Da følger vi ikke rutetabellen slavisk. I sommer har vi satt opp tidligere avgang fra Gjendesheim og senere avgang fra Memurubu dagen før godværsdager. Gå inn å sjekk rutetidene den dagen du har tenkt å dra. Kanskje er det satt opp flere avganger siden sist du var inne å sjekket!


Jotunheimen Reinsdyrfestival

I samarbeid med bedriftene i Sjodalen; Gjendesheim, Bessheim, Maurvangen og Hindsæter, vil vi i uke 40 arrangere Jotunheimen Reinsdyfestival og Rocke`n´ Rein. Det vil hver dag være aktiviteter med Rein i fokus hos de forskjellige bedriftene og rein på menyen. Velkommen til Reinens Rike!


Ønsker du å få mer ut av turen over Besseggen?

Beito Aktiv guider deg over Besseggen og hjelper deg til å få det lille ekstra ut av fjellturen. Ønsker du å gjøre turen over Besseggen til en minnerik opplevelse sammen med en kjentmann? De har ledige plasser på sine guidede turer 01. juli, 8. juli, 15. juli, 22. juli, 29. juli og 5. august. Ønsker du mer informasjon klikk her…


Ønsker du å gå Besseggen motsatt vei?

Vi ser at flere ønsker å gå Besseggen motsatt vei, fra Gjendesheim til Memurubu. Forskjellen er at du må gå ned selve «eggen» som kan være en utfordring for de med høydeskrekk, men utsikten er mye finere denne veien. Båten fra Memurubu tilbake til Gjendesheim går i høysesongen 16:25 og 16:35  hver dag. Ved stor trafikk setter vi opp ekstrabåt fra Memurubu, så sjekk rutetidene eller spør oss. Ved å gå Besseggen denne veien unngår du en del kø og venting på båt på Gjendesheim på dager med stor trafikk.